Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Traja Slováci podozriví z brutálnej vraždy v Británii: Muža našli dobodaného v kaluži krvi!

Zábery z miesta činu Zobraziť galériu (2)
Zábery z miesta činu (Zdroj: Telegraph & Argus)

GIRLINGTON - V britskom Girlingtone došlo v nedeľu krátko popoludní k brutálnej vražde. Záchranárov privolali k vážne zranenému mužovi (†59), ktorého mal niekto brutálne dobodať. Polícia už v súvislosti s jeho vraždou zadržala troch ľudí. Žena (58) a dvaja mladíci (29, 30) majú pochádzať zo Slovenska, takisto aj obeť.

Záchranárov na miesto činu v Girlingtone zavolali v nedeľu krátko pred 12:30. V jednom z rodinných domov v radovej zástavbe našli ťažko zraneného asi 59-ročného muža. Mal na tele viacero bodných rán a ležal v kaluži krvi. Záchranári sa ho pokúšali oživiť, no bezúspešne. Polícia dom i okolie uzavrela, podrobne preskúmala a zaistila všetky stopy.  Detektív Mark Ridley, ktorý vedie vyšetrovanie i v pondelok apeloval na možných svedkov, aby sa prihlásili a pomohli objasniť brutálny čin.

Traja Slováci podozriví z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Telegraph & Argus)

V súvislosti s vraždou muža zadržali troch ľudí. Všetci vrátane obete údajne pochádzajú zo Slovenska. Ako prvú ešte v deň zločinu zadržali 58-ročnú ženu a spustili pátranie po ďalších dvoch mužoch. "58-ročná podozrivá žena je vo väzbe, kde čaká na vypočutie a dvoch mužov vo veku 29 a 30 rokov sme zatkli v pondelok. Prípad prešetrujeme ako domáce násilie," cituje detektíva denník Telegraph & Argus.

Jedného z podozrivých, 30-ročného muža, zadržali muži zákona v pondelok v skorých ranných hodinách v Manninghame. Druhého v ten istý deň v rovnakej lokalite. "Až pitva potvrdí presnú príčinu smrti," dodal Ridley s tým, že Slovenku a dvoch Slovákov mali ešte v utorok podrobne vypočuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu