Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zdrvení rodičia: Prípad únosu ich dcérky (3) z domu počas spánku šokoval svet!

Chloe Campbellová Zobraziť galériu (3)
Chloe Campbellová (Zdroj: news.com.au)

CHILDERS - Austrálska polícia včera zahájila intenzívne pátranie po trojročnom dievčatku, ktoré zmizlo v noci zo štvrtka na piatok z rodinného domu. Prípad sa v mnohom podobá na ten týkajúci sa únosu Madeleine McCann, ktorý sa stal ešte v roku 2007.

Zmiznutie Chloe Campbellovej oznámili jej rodičia dnes o siedmej hodine ráno miestneho času. Dievčinka spala v noci spolu so svojimi dvoma staršími sestrami Janae a Britney v obývačke. Keď sa Jane ráno zobudila, Chloe v miestnosti nebola. Myslela si, že išla za rodičmi do spálne, ale nebola ani tam.

Chloe má blond vlasy po ramená a je vysoká približne sto centimetrov. V čase zmiznutia mala na sebe žlté nohavice so srdiečkami a biele tričko s motýlikmi a včelami na prednej strane. Pátra po nej niekoľko desiatok policajtov, dobrovoľníkov a aj vrtuľník. Oznámenie o jej zmiznutí bolo zaslané aj všetkým okolitým letiskám a námorným prístavom, píše austrálsky portál news.com.au.

Dobrovoľníci pomáhajú s pátraním
Zobraziť galériu (3)
Dobrovoľníci pomáhajú s pátraním  (Zdroj: news.com.au)

Vyšetrovatelia sa domnievajú, že ju niekto uniesol. Podľa otca hľadanej Gartha Campbella to musel byť niekto, koho poznajú. "Niekto, kto vedel, ako sa nepozorovane dovnútra a kde dcérka spí," povedal s tým, že si nemyslí, že odišla z domu sama a že sa niekde zatúlala.

Otec Chloe je zúfalý a dúfa, že sa jeho dcérka nájde
Zobraziť galériu (3)
Otec Chloe je zúfalý a dúfa, že sa jeho dcérka nájde  (Zdroj: news.com.au)

Jeho slová by mohol dokazovať aj fakt, že okno na izbe, v ktorej Chloe spala, bolo otvorené, hoci na noc Campbellovci vždy všetky okná zatvárajú kvôli komárom. Pod ním bolo zaparkované auto a na ňom stopa nohy, akokeby niekto takto vyliezol hore.

Prípad pripomína zmiznutie Maddie McCannovej, ku ktorému došlo v portugalskom letovisku Praia da Luz v máji 2007. Madeleine mala vtedy tiež tri roky. Polícii sa doteraz nepodarilo objasniť, čo sa s ňou stalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu