Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Tajná nahrávka má odhaliť nové plány ruskej agresie: Po Kryme má nasledovať aj USA!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA – Na svetlo svete prenikla ďalšia tajná nahrávka vysokých štátnych predstaviteľov. Dvaja ruskí veľvyslanci sa bavili o obsadení častí USA a východnej Európy! Rusko vraj vydalo svetu jasný signál, keď obsadilo Krym. Toto má byť iba predzvesť ďalšej ruskej agresie a imperializmu do budúcna.

Dvaja Rusi Igor Chubarov a Sergey Bahkarev, veľvyslanci v Zimbabwe a Malawi sa mali rozprávať o ďalších možnostiach ruskej agresie. Krym mal byť len začiatok, na rade sú ďalšie krajiny. Video sa objavilo na YouTube.

V prepise zo zachyteného hovoru povedal Chubarov Európanov, že je to len začiatok. „Chlapci, zabrali sme Krym, ale toto nie je ani zďaleka koniec. V blízkej budúcnosti chceme Katalánsko, Benátky či Aljašku. A nikdy s tým nebudeme spokojní,“ povedal Chubarov.

Na tento prejav mu druhý z nich, Bahkarev pritakáva. „V prvej fáze tak spravíme,“ hovorí.

Ďalej pokračuje Chubarov, keď naznačuje nadchádzajúce plány. „Následne si premyslíme ako ďalej. Našich „susedov“ Lotyšov, Estóncov a ostatných Európanov vrátane Rumunov či Bulharov nakopeme do zadku správnym smerom – presne tam, kam patria,“ dodáva.

Svoju pozornosť zamerajú aj na americké Miami alebo Kaliforniu. Dokonca sa chvastajú, že zaberú aj Londýn. Pekné slová nenachádzajú ani na baltický región. Obidvaja sa pritom dobre zabávajú.

Ruské úrady pravosť nahrávky nepotvrdili. Ministerka zahraničných vecí Maria Zakharová napísala na Facebooku, že nemá tušenia o žiadnom takomto rozhovore. Naznačila, že môže ísť o americký pokus zdiskreditovať Rusko.

Rusko-americké vzťahy sa kvôli Krymu zhoršili. Západný svet uvalil na Rusov sankcie, no Putinova vláda nemá v úmysle ustupovať z Krymu a prijať ich súd.

Pozrite si nahrávku, ktorá sa objavila na internete:

Ruská agresia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu