Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žiarlivec zavraždil "promiskuitnú" moslimskú nevestu: Po "narodeninovom sexe" s iným mužom!

Jabeen zavraždil vlastný manžel.
Jabeen zavraždil vlastný manžel. (Zdroj: mirror.co.uk)

OLDHAM - Farkhanda Younisová (30), známa medzi priateľmi ako "Jabeen", bola pri divokom útoku vo svojom dome bodnutá do krku až 19-krát. Došlo k nemu 19. apríla minulého roka v skorých ranných hodinách v britskom Oldhame. Vrahom sa stal jej vlastný manžel, ktorý nedokázal zniesť jej neveru.

Telo ženy našiel jej 6-ročný syn, ktorý zavolal záchranku, keď ju nemohol prebudiť a dvere spálne boli zamknuté.

Jahangir Nazar (35), ktorý si vzal Younisovú pri islamskom obrade v roku 2012, priznal počas súdu iba zabitie. Kvôli duševnej chorobe, ktorá má vraj znižovať jeho zodpovednosť, to podľa neho určite nebola vražda.

Prokurátor John Jones však tvrdí, že správanie sa vodiča donáškovej služby po akte, nezodpovedá tomu, čo tvrdí. Údajne premiestnil z účtu peniaze, zlikvidoval krvou nasiaknuté oblečenie a natankoval svoje auto, čo svedčí o istej "mentálnej bystrosti".

Jones ho opísal ako majetníckeho a násilného partnera, ktorý používal mobilný telefón ako "odpočúvacie zariadenie", aby kontroloval svoju ženu, keď bola preč. Údajne tiež čelil deportácii a tým, že si vzal Younisovú, si zabezpečil pobyt vo Veľkej Británii.

Na súde odznelo, že žena sa pár hodín pred smrťou stretla s iným mužom, ktorý bol tiež ženatý a sexom mali osláviť jeho narodeniny. Nazar sa snažil svojej žene dovolať 25-krát, ale neodpovedala mu ani raz. Keď sa vrátila domov, už na ňu číhal.

Podľa Jonesa je jasné, že Jabeen a obžalovaný mali úplne odlišné postoje k životu. Žena rada chodila do nočných klubov, mala milencov, pila alkohol a nosila západniarske značkové oblečenie. Bola atraktívna a koketná. Nazar to neznášal a snažil sa ju ovládať, čo viedlo k nekontrolovateľnej zúrivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu