Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Desivé pravdy o diktátorovi Kaddáfím: Pozrite sa do spálne zvrhlíka!

Desivý život diktátora Zobraziť galériu (3)
Desivý život diktátora (Zdroj: Foto: Daily Mail)

LÍBYA - Šokujúce odhalenia zo života tyrana a zvrhlíka Muammara Kaddáfího, ktorého zabili v októbri 2011 po 42 rokoch vlády, vyrážajú dych. Mladučké sexuálne otrokyne, ich unášanie, desivé gynekologické kreslo, či izby určené na diktátorovo sexuálne besnenie. Taký bol život zvrhlého despotu.

Na povrch vychádzajú desivé informácie o živote líbyjského diktátora, ktorý svojim panovaním zbedačil ľud. Ako uvádza denník Daily Mail, počas svojej 42-ročnej vlády bil, znásilňoval a nútil k sexu možno až tisícky dospievajúcich dievčat.

Mnoho z nich boli panny unesené zo škôl a univerzít. Držal ich v zajatí niekoľko rokov, v špeciálne navrhnutých tajných sexuálnych úkrytoch. Britský denník zverejnil dokument, ktorý odhaľuje zvrátené sexuálne praktiky diktátora.

Jedna z odhalených izieb je vybavená manželskou posteľou, osvetlená oranžovú lampou. Všetko ostalo v pôvodnom stave, dekorácia, špinavá vírivá vaňa a ťažký vzduch plný nešťastia. Oveľa desivejší je však pohľad do gynekologického apartmánu s kreslom. Tu museli byť mladé obete skúmané a podrobované gynekologickým vyšetreniam, či nemajú pohlavnú chorobu. Tu boli vykonávané aj nútené potraty v prípade, že dievčatá otehotneli.

Desivé pravdy o diktátorovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Kaddáfí mal prepracovanú taktiku. Kým  prednášal na školách pred publikom, skenoval miestnosť a hľadal atraktívne dievčatá. Pred odchodom pohladil vybrané obete po hlave. Potom nastúpila práca jeho ochranky. Pochytali vybrané dievčatá a uniesli ich. Keď sa členovia rodín snažili dievčatá dostať späť, zastrelili ich.

Jeden učiteľ zo školy  v Tripolise spomína: "Niektoré z nich mali len 14 rokov.  Jednoducho ich vzali, nemali žiadne svedomie, žiadnu morálku, ani štipku zľutovania, aj keď to boli ešte deti."

Istá matka, ktorej dcéra študovala na univerzite, povedala, že komunita v Tripolise žila v strachu, keď bola ohlásená návšteva plukovníka. Mladé, často len 14-ročné dievčatá boli nútené pozerať sa na pornografiu a „vzdelávať sa" počas ich ponižujúceho zaobchádzania v rukách Kaddáfího.  Aj dnes sa ľudia v Líbyi boja hovoriť otvorene o Kaddáfího skazenosti.  

Desivé pravdy o diktátorovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Skutočný príbeh znásilňovanej ženy

Jedna žena sa rozhovorila o desivých praktikách v diktátorov háreme. Po tom, čo ju násilím vzali, podrobili ju nedôstojnému gynekologickému vyšetreniu, oholili, navliekli do bielizne a na tvár dali silný mejkap. Takto ju jednoducho strčili do izby. Tam už čakal nahý despota Kaddáfí, riadne potužený, alkoholom, kokaínom a Viagrou. Žena sa snažila z desivej situácie uniknúť, no strážcovia ju bez milosti strčili späť do izby. Takto bola opakovane znásilňovaná sedem rokov, nakoniec sa jej podarilo uniknúť, keď dvere ostali náhodou odomknuté. "Nikdy na to nezabudnem," hovorí nešťastná obeť sexuálneho násilia. "Pošpinil moje telo a prebodol dušu dýkou. Čepeľ však nikdy nevyjde," dodala.

Ak sa dievča diktátorovi zunovalo, posunul ho ako tovar členom svojej rodiny a nakoniec vysoko postaveným úradníkom. Okrem brutálneho sexuálneho násilia ženy museli častokrát sledovať aj vraždy a popravy ľudí. Nesmeli však kričať, ani plakať, diktátorovi museli fandiť.   

Bývalý šéf protokolu Nuri Al Mismar, ktorý bol po boku Kaddáfího, povedal: "Bol to strašný sexuálny deviant. Mal aj skupinu mladých chlapcov. Hovoril im „skupina služby“. Bol to hárem pre jeho potešenie."   

Aj nasledujúca výpoveď anonymných ľudí, viac ako šokuje: „Svoje obete uchovával v chladničke. Páčilo sa mu, keď sa na ne mohol pozerať znova a znova. Bolo to ako hrozivý suvenír. Niektorí tam boli aj 25 rokov."

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu