Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hororové VIDEO z cirkusu: Krotiteľ bojoval o život pred očami plačúcich detí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube,elmundo.es)

MADRID - Krik, plač a zdesenie! Návštevníkom jedného z cirkusov v Madride sa nedávno naskytol pohľad, z ktorého behá mráz po chrbte. Rozzúrený tiger tam počas vystúpenia zaútočil na svojho krotiteľa Dennyho Gotanniho, ktorého priamo pred ich očami hrýzol hlava-nehlava. Hororové chvíle a niekoľkosekundový boj o život zachytil na videu jeden z divákov.

Cirkus bol v tom čas plný detí a rodičov, ktorí napäto sledovali vystúpenie s nebezpečnou mačkovitou šelmou. Tá však z ničoho nič skočila na precvičujúceho cirkusanta Gotanniho a priamo pred očami publika ho začala hrýzť po celom tele. Zábery, ktoré natočil jeden z návštevníkov, zachytávajú, ako sa muž pokúša vyslobodiť zo zovretia rozzúrenej šelmy, no tá ho odmieta pustiť.

Po pár sekundách na scénu prichádza ďalší pracovník, ktorý tigra niekoľkokrát udiera palicou po hlave. Hororové chvíle dopĺňa krik vystrašených detí a o chvíľu javisko zahaľuje hustá hmla, z ktorej po niekoľkých minútach vychádza doráňaný cirkusant Gotanni aj s kolegom už bez rozzúrenej šelmy. Tá mu spôsobila vážne zranenia, no z arény sa dokázal dostať po svojich. Podľa záchranárov mal obrovské šťastie, pretože tiger mu nepoškodil dôležité životné orgány.

Gotanni sa venuje kroteniu tigrov už roky.
Zobraziť galériu (2)
Gotanni sa venuje kroteniu tigrov už roky.  (Zdroj: Youtube,elmundo.es)

Dohryzeného, no pri vedomí ho odviezli do nemocnice, kde sa bude zotavovať zo zranení na hlave, chrbte aj nohách. Ošetriť museli aj Gotanniho matku, ktorá bola v čase útoku v publiku a keď videla, ako tiger trhá jej bezbranného syna, skolabovala. Informoval o tom portál Huffington Post. Gottani precvičoval tigre už od svojich osemnástich rokov a na krotenie zvierat nikdy nepoužíval bič. Podľa očitých svedkov šelma neposlúchala jeho pokyny už pred samotným útokom.

Šokujúce útoky tigrov na ich krotiteľov nie sú ničím výnimočným. Začiatkom tohto roka šelma na smrť dohrýzla cvičiteľa v mexickom cirkuse.

Útok tigra v cirkuse

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu