Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nočná potýčka motorkárov v ČR: Zomrel jeden človek!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Jeden človek zomrel pri nočnej potýčke motorkárov v Libině na Šumpersku. Podľa polície išlo o cudzinca, ktorý zomrel na následky strelného zranenia. Polícia vec vyšetruje ako podozrenie z vraždy.

Motorkári sa v jednom dome v obci vzájomne napadli, okolnosti polícia zisťuje. Podľa miestnych obyvateľov mali motorkári v obci zraz. Ešte v noci boli dve zranené osoby odvezené na ošetrenie, povedala dnes policajná hovorkyňa Marie Štrbáková. Ďalšie okolnosti incidentu polícia neoznámila.

Incident sa odohral v nedeľu skoro ráno, polícia potýčku vyšetruje od 01:00. Výsluchy svedkov podľa hovorkyne ešte len začnú. "Je to otázka niekoľkých dní, možno aj týždňov. Teraz prehľadávame miesto a zbierame dôkazný materiál, " uviedla Štrbáková. Polícia miesto obohnala páskou, nikto sa k objektu nemôže priblížiť. Vonku sa pohybuje desať policajtov, niektorí z nich sú ozbrojení. Ďalší kriminalisti sú vo vnútri budovy.

Jedného zraneného muža dnes prijala fakultná nemocnice v Olomouci . "Muž mal strelné poranenia v oblasti brucha. Našťastie guľka minula vnútorné orgány. Muž bol akútne operovaný, teraz je v stabilizovanom stave, " povedal hovorca nemocnice Egon Havrlant.

Motorkári podľa obyvateľov Libině kúpili objekt, ktorý predtým slúžil ako obchod a následne niekoľko rokov chátral, a postupne ho zveľaďovali. Zraz v objekte údajne usporiadali prvýkrát, podľa značiek prišli tiež motorkári zo Slovenska a Poľska. Podľa polície sa zrazu zúčastnili osoby zo štátov strednej Európy .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu