Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vráti sa konečne Petr Kramný domov: Lietadlo mu letí v piatok

Petr Kramný túži letieť do Česka
Petr Kramný túži letieť do Česka (Zdroj: Facebook)

HURGADA – Petr Kramný by sa konečne mohol vrátiť z Egypta domov. Vo štvrtok mu totiž končí zákaz vycestovania a pokiaľ mu ho egyptské úrady nepredlžia, môže poletieť z Hurgady konečne domov do Česka. Jeho dvojmesačné „väznenie“ v Egypte sa tak skončí.

Odkedy Petrovi za záhadných okolností zomreli v Egypte jeho anjelici dcérka Klárka a manželka Monika, nemohol Egypt opustiť.

Prípadom sa stále zaoberá egyptská polícia, no žiadne výsledky pátrania zatiaľ nezverejnili, len zakázali Petrovi vycestovať. Podľa nich v prípade figuruje ako svedok, no na povrch vyšla aj informácia, že o ňom možno uvažujú ako o vrahovi, to Petr samozrejme odmieta.

Vo štvrtok Kramnému končí zákaz vycestovať a možno mu úrady zákaz zabudnú predĺžiť. To by mohol využiť. Nasadne na prvé lietadlo a konečne sa vydá na vytúženú cestu domov. Otázne ostáva, či narýchlo nájde miesto v lietadle. Jeho myšlienky sa pravdepodobne upierajú len na piatok, kedy by mohol svoju momentálne najväčšiu túžbu zrealizovať. Odletieť z Hurgady do Prahy.

Ako uvádza portál tn.nova.cz, ak bude mať Petr šťastie a egyptské úrady mu naozaj zákaz zabudnú predĺžiť, z Egypta sa môže vypariť už v piatok skoro ráno. Spoj cez Istanbul do Prahy odlieta o 4:45. I keď by cestoval celý deň a v Istanbule by pobudol osem hodín, na pražskom letisku Václava Havla by tak pristál po 18tej hodine.

Pokiaľ mu však egyptské úrady zákaz predĺžia, môže v Hurgade ostať ďalšie dva mesiace. A možno i niekoľko rokov. To totiž naznačujú egyptské práva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu