Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Policajt z Plzne zrejme zabil manželku, je nebezpečný a na úteku

Policajt z Plzne zrejme zabil manželku Zobraziť galériu (4)
Policajt z Plzne zrejme zabil manželku (Zdroj: Policejní deník, GIBS)

PLZEŇ - Polícia hľadá nebezpečného páchateľa, ide o tridsaťpäťročného policajta z Plzne. Miloš Babyka pravdepodobne zabil svoju manželku, je na úteku, môže byť ozbrojený. Dnes to povedala Radka Sandorová z Generálnej inšpekcie bezpečnostných zborov. Muž zrejme ženu dobodal.

"Môže byť ozbrojený a aj naďalej je schopný násilného konania, z tohto dôvodu sa v žiadnom prípade nepokúšajte páchateľa zadržať sami," varovala inšpekcia občanmi. Žiada ich ale o prípadné informácie, volať ľudia môžu na telefónne číslo 974 839 734, na linku 158 alebo sa môžu obrátiť aj na najbližšie policajnú hliadku.

Sandorová odmietla uviesť, akým spôsobom páchateľ čin vykonal, žena ale zomrela. Hovorkyňa krajskej záchranky Lenka Ptáčková ale povedala, že záchranári dnes v Plzni nejazdili ku strelnému zraneniu. Zasahovali však pred poludním pri prípade dobodanej ženy, ktorú previezli do fakultnej nemocnice.

Hovorkyňa nemocnice Gabriela Levorová potvrdila, že dobodaná žena bola prijatá do nemocnice v kritickom stave a krátko nato zomrela. Podľa zatiaľ neoverených informácií ležala napadnutá pred bytom, kde ju našli susedia.

Generálna inšpekcia vyšetruje aj prípad z Ústí nad Labem, kde boli na začiatku augusta nájdení mŕtvi manželia, ktorí pracovali na polícii. Policajt podľahol streľnému zraneneniu, príčinu smrti jeho ženy polícia nezverejnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu