Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Des a hrôza: Hostia si v hoteli umývali zuby vodou z mŕtvoly!

Elisu našli v hotelovej vodnej nádrži Zobraziť galériu (3)
Elisu našli v hotelovej vodnej nádrži (Zdroj: msn.com)

LOS ANGELES - Návštevníci istého hotela v "Meste Anjelov" na svoj pobyt určite len tak skoro nezabudnú. Pili totiž vodu, ktorá bola kontaminovaná rozkladajúcou sa mŕtvolou. Po tomto zistení došlo mnohým zle a ešte teraz pociťujú v ústach jej odpornú chuť.

Telo patrilo dvadsaťjedenročnej Kanaďanke Elise Lamovej, ktorá zmizla začiatkom februára. V hoteli Cecil bola ubytovaná od 26. januára. Naposledy ju videli živú o päť dní neskôr, píše denník New York Daily News. Keď sa rodičom dlhšie neozvala, nahlásili jej zmiznutie. Predtucha, že ich dcére sa stalo niečo zlé, sa bohužiaľ naplnila.

Elisinu mŕtvolu našiel v utorok údržbár vo vodnej nádrži po tom, ako si hoteloví hostia sťažovali na zlú príchuť a pach vody, ktorú pili a aj sa ňou umývali.

"Chutila príšerne, bola tak odporne sladkastá. Aj s tlakom boli problémy. Keď som pokrútila kohútikom, najskôr tiekol slabý prúd čiernej vody a potom sa to ako-tak ustálilo," uviedla návštevníčka Sabina Baughová. Kontaminovanú vodu využívala aj hotelová reštaurácia, ktorú okamžite po incidente uzavreli.

Úrady nariadili sanáciu celého vodného systému
Zobraziť galériu (3)
Úrady nariadili sanáciu celého vodného systému  (Zdroj: msn.com)

Polícia odhaduje, že telo bolo v nádrži najmenej dva týždne. Momentálne skúma zábery z hotelového výťahu, na ktorých pôsobila Lamová veľmi nepokojne, akoby sa pred niekým schovávala. Vyšetrovatelia zatiaľ nevedia, či išlo o vraždu alebo o nešťastnú náhodu.

Elisa na záberoch bezpečnostnej kamery vyzerá ustráchane
Zobraziť galériu (3)
Elisa na záberoch bezpečnostnej kamery vyzerá ustráchane  (Zdroj: msn.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu