Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivé VIDEO: Muž dáva do kufra rozrezanú mŕtvolu herečky (†29)!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: polícia)

LONDÝN - Na včerajšom súdnom pojednávaní zverejnili mrazivé zábery, ktoré ukazujú, ako obvinený brat britskej herečky Gemmy McCluskie (29) nakladá jej rozrezané telo zabalené vo vaku do kufra taxíka. Zrnitý záznam spred domu súrodencov v Shoreditche na východe Londýna dokumentuje udalosti po vražde spáchanej v marci minulého roka.

Týždeň po herečkinom zmiznutí z kanála Regent's vyplávalo jej zohavené bezhlavé telo, ktoré identifikovali na základe tetovania. O pol roka neskôr nahlásil nález hlavy istý okoloidúci. Z vraždy obvinili jej brata Tonyho McCluskieho (35).

Desivé VIDEO: Muž dáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa prokurátora McCluskie, závislý na marihuane a kokaíne, zabil Gemmu po tom, čo sa mu vyhrážala nožom. Čistič okien pred porotou tvrdil, že stratil kontrolu kvôli tomu, ako sa ho snažila ponížiť, ale údajne si nemohol spomenúť, ako ju zabil, rozštvrtil a hodil do kanála.

Jeho sestra ho mala nazvať feťákom. "Vravela, že som oblečený ako vandrák, smrdím a som špinavý," uviedol obvinený muž, ktorý vraj v sebaobrane schmatol sestru za zápästia, aby jej vykrútil nôž z ruky. Potom mu vypovedala pamäť. McCluskie popiera vraždu, ale pripúšťa zabitie. Súd s obvineným pokračuje.

Gemma McCluskieová si zahrala v obľúbenom britskom televíznom seriáli EastEnders a taktiež v komediálnom seriáli pre deti pod názvom No Sweat, ktorý sa vysielal v 90. rokoch.

Mŕtvolu herečky naložil do taxíka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu