Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexuálny horor na dovolenke: Turistku (20) znásilnili na balkóne štyria muži!

Miesto činu
Miesto činu (Zdroj: dailyrecord.co.uk)

BRATISLAVA - Do Thajska išla za relaxom a peknými zážitkami. Mladá Britka tam však namiesto toho zažila sexuálne peklo. Minulú sobotu sa totiž stala obeťou znásilnenia, a to mimoriadne brutálnym spôsobom. Štvorica mužov ju zatiahla do domu a tam sa jej opakovane zmocňovala.

Dvadsaťročná študentka zo Škótska sa do krajiny, ktorú navštevuje aj mnoho Slovákov, vybrala so svojím priateľom. Plánovali tam stráviť niekoľko týždňov, počas ktorých si dievčina chcela zohnať prácu učiteľky angličtiny.

Po nedávnom hororovom zážitku sa tam už ale určite nikdy nevráti. Cez víkend si v meste Nakhoh Si Thammarat vyšla do baru, kde si ju vyhliadla skupina miestnych mužov. Keď z podniku odišla, nasledovali ju. Po pár minútach ju schmatli, zavliekli na druhé poschodie jednej z bytoviek a tam ju hromadne znásilnili. V snahe turistku umlčať ju udreli po hlave a ona stratila vedomie. Na druhý deň ju tam našli susedia, ktorí okamžite zalarmovali políciu.

"Keď sme prišli na miesto, obeť plakala. Bola vo veľmi zlom psychickom stave. Na celom tele mala škrabance a pomliaždeniny. Previezli sme ju do nemocnice, kde podstúpila potrebné vyšetrenia," uviedol vyšetrovateľ Niti Boonchan. O prípade informoval denník The Independent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu