Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tragický koniec expolicajta na úteku: Ohorené zvyšky vo vrahovej skrýši!

Christopher Dorner
Christopher Dorner (Zdroj: SITA, Facebook)

NGELUS OAKS - Rozsiahla pátracia akcia po bývalom policajtovi, ktorý má v Kalifornii na svedomí štyri obete, sa v stredu skončila. Stalo sa tak po tom, čo objavili ľudské pozostatky vo vyhorenej chate, v ktorej sa údajne skrýval.

Chatu v horách nad Los Angeles zachvátil požiar, keď sa do nej Christopher Dorner po policajnej naháňačke na autách uchýlil a došlo k prestrelke s mužmi zákona. Polícia momentálne čaká na analýzu, ktorá má potvrdiť, že telo patrí práve expolicajtovi (33). Hovorkyňa miestnej polície však uviedla, že je to takmer isto Dorner. V južnej Kalifornii ho hľadali šesť dní po tom, čo zabil troch svojich kolegov. Vraždy mali súvisieť s jeho prepustením v roku 2008. V utorok pri prestrelke zomrel aj zástupca šerifa okresu San Bernardino.

Za informácie, ktoré by viedli k zatknutiu bývalého policajta z Los Angeles, vypísali v sobotu rekordnú odmenu milión dolárov. Šéf losangelskej polície Charlie Beck uviedol, že peniaze zozbierané od súkromných darcov, policajných zväzov, podnikov a mestských či okresných vedení predstavujú najvyššiu sumu, ktorá kedy bola ponúknutá v rámci vyšetrovania v južnej Kalifornii. Beck popísal pátraciu akciu ako najrozsiahlejšiu, akú v oblasti Los Angeles realizovali. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu