Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hromadná samovražda pri Prahe: Hadicou vysávača si do auta vpúšťali smrť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gorske-sledi.com)

PRAHA – Trojnásobná tragédia sa odohrala dnes v českom Roblíne pri Prahe, kde sa rozhodli skoncovať so životom hneď traja ľudia naraz. Dvaja muži a jedna mladá žena sa zatvorili v Škode Felícia, hadicu od vysávača pripojili na výfuk a cez okno vtiahli do auta. Potom už len naštartovali a čakali, kedy bezbolestne a navždy zaspia. Informoval o tom denník Blesk.

Troch ľudí bez známok života dnes česká polícia našla v zaparkovanom aute neďaleko hlavného mesta. Podľa všetkého ide o hromadnú samovraždu, ktorú sa rozhodli spáchať dvaja muži a jedna mladá žena. „Zatiaľ k tomu nemôžem veľa povedať. Podľa predbežných informácií sa otrávili výfukovými plynmi, pretože mali výfuk zavedený priamo do auta,“ povedala hovorkyňa stredočeskej polície Soňa Budská.

Podľa prvotných informácií zúfala trojica na výfuk napojila hadicu vysávača, ktorú zadným oknom vtiahli do auta. Okno následne utesnili mikinami, aby jedovatý plyn neunikal von. Druhé z okien museli rozbiť záchranári, aby sa k samovrahom mohli dostať. Kriminalisti teraz zisťujú, či naozaj spáchali samovraždu alebo išlo o trestný čin.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu