Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FBI zadržala policajta: Svoje obete chcel variť zaživa a jesť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Newyorský policajt údajne plánoval unášať, mučiť, variť a jesť vopred vyhliadnuté ženy. Ich zoznam si viedol v počítači. V stredu tohto muža zatkli agenti Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI) a dnes bol obvinený, napísala agentúra Reuters. Hrozí mu doživotné väzenie.

Vyšetrovatelia v počítači Gilberta Valleho (28) objavili súbor, ktorý obsahoval najmenej sto mien a fotografií žien, u niektorých bola aj adresa a popis. Niektoré informácie o svojich vyhliadnutých obetiach získaval v policajnej databáze.

Valle ich údajne sledoval v práci i doma. "Môžem bez ohlásenia prísť k nej domov, knokautovať ju, počkať do tmy a potom ju uniesť," zveril sa policajt istému človeku, ktorý bol údajne do jeho plánov zasvätený. "Premýšľal som o tom, že by som ju priviazal na nejaké zariadenie, varil ju pri nízkej teplote, snažil sa ju udržať čo najdlhšie pri živote," povedal o žene označovanej ako "Obeť 1".

Valle bol obvinený len z vymýšľania hrozných činov, podľa všetkého bol zatknutý ešte skôr, než plány stačil uskutočniť. Newyorská polícia sa k prípadu údajného kanibala vo svojich radoch zatiaľ nevyjadrila. Prokurátor povedal, že táto kauza je o to otrasnejšia, že jej hlavným aktérom je človek, ktorý zložil prísahu, že bude slúžiť ľuďom a chrániť ich.

Pred niekoľkými rokmi sa vo svete neslávne preslávil Nemec Armin Meiwes, takzvaný kanibal z Rottenburgu. V roku 2006 bol tento muž odsúdený na doživotie za to, že o päť rokov skôr istému inžinierovi z Berlína odrezal penis, potom muža zabil a čiastočne zjedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu