Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Záhadná smrť modelky (†23): Vypadla z 9. poschodia luxusného hotela!

Okolnosti Laurinej smrti sú zatiaľ nejasné.
Okolnosti Laurinej smrti sú zatiaľ nejasné. (Zdroj: The Sun)

MANCHESTER - Život mala pred sebou, ukončila ho však tragická smrť. Modelka litovského pôvodu Laura Pahomová (†23) vypadla v nedeľu predpoludním z izby na 9. poschodí luxusného hotela v Manchestri, kde bývala.

"Hovorili, že mladá žena spadla z balkóna a na mieste zomrela. Myslím, že si neboli istí, či to bola nehoda, nič som nevidel, ale je strašné zomrieť týmto spôsobom," povedal jej sused z hotela, v ktorom apartmán na jednu noc stojí 99 libier. Polícia, ktorá stále vykonáva vyšetrovanie, cudzie zavinenie nevylúčila. "Žena utrpela vážne zranenia a hneď na mieste im podľahla. Nie sú však zatiaľ známi iní podozriví," povedal hovorca tamojšej polície.

Laura sa niekoľko rokov živila ako modelka, ktorá pracovala prevažne pre lokálnych fotografov a firmy. Najúspešnejší manchesterský fotograf Dan Tyack, ktorý s Pahomovou pracoval, povedal: "Bola to milá dievčina. Posledné, čo som z jej úst počul, bolo, že práve prišla z Litvy a premýšľa nad trvalým návratom do Británie."

Na svojom profile na sociálnej sieti sama seba označila za "vtipnú, veselú, nezáväznú babu s vtipným prízvukom". Prečo by táto optimistická mladá žena a úspešná modelka s veľkými plánmi do budúcnosti, chcela ukončiť svoje život, tak ostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu