Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Polícia vypátrala vraha českého mladíka: Obeť vraj nezaregistroval

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KUFSTEIN - Rakúska polícia zrejme vypátrala vodiča, ktorý v pondelok ráno zrazil a usmrtil Čecha (25), žijúceho v tirolskom okrese Kufstein, pričom z miesta nehody ušiel.

Podozrivým by mal byť vodič (24) z povolania z tohto okresu, ktorý vypovedal, že obeť pri cúvaní nezaregistroval. Informovala o tom dnes rakúska tlačová agentúra APA s odvolaním sa na šéfa Krajinského kriminálneho úradu Waltera Puppa.

Bezduché telo mladého muža objavil pri upratovaní po víkendovom Oktoberfeste v Sölle miestny traktorista. Pitva potvrdila, že silne podnapitá obeť skončila pod kolesami vtedy neznámeho vozidla.

Iba o deň neskôr došlo k podobnej dopravnej nehode na diaľnici A6 v úseku medzi slovensko-rakúskymi hranicami v Kittsee a výjazdom pri Kittsee, ktorej obeťou sa stal  podľa všetkého slovenský občan (47).

Chodca, ktorý sa so zatiaľ neznámych dôvodov pohyboval po diaľnici, zrazil zrejme kamión. Aj v tomto prípade vodič z miesta činu ušiel a stále sa po ňom pátra. Muža, u ktorého sa našiel osobný doklad naznačujúci jeho štátnu príslušnosť, následne prešli ešte dve ďalšie autá so slovenskými evidenčnými číslami, ktorých vodiči však zastavili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu