Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milionárka Varholíková Rezešová si na väzenie zvyká: Učí sa po maďarsky!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ - Eva Varholíková Rezešová si, zdá sa, na pobyt za mrežami pomaly zvyká. Podľa medializovaných informácií sa učí maďarčinu a snaží sa komunikovať s ostatnými väzenkyňami a po niekoľkých dňoch opäť vyšla von na dvor na prechádzku.

Slovenská milionárka Eva Varholíková Rezešová, ktorá je už mesiac vo väzení v Maďarsku sa pozbierala. Podľa informácií Blikk.hu sa snaží začleniť do väzenského života. Po tom, ako sa Varholíková dozvedela, že jej 5-ročnú dcéru Ellu získal do starostlivosti jej partner, sa Varholíková úplne zrútila. Maďarský denník Blikk vtedy napísal, že Varholíková neprijíma stravu, nechodí von z cely a s nikým nekomunikuje.

Podľa najnovších informácií je na tom Varholíková už lepšie. Začala jesť a chodiť na prechádzky na väzenský dvor. Blikk dokonca píše, že sa slovenská milionárka začala učiť po maďarsky. „Pár slovíčok vedela od matky. Teraz ju však po maďarsky učí jej spoluväzenkyňa, ktorá sedí za drobné majetkové priestupky," píše Blikk. Evu Varholíkovú Rezešovú pravidelne navštevuje rodina, s ktorou si počas týždňa niekoľkokrát telefonuje. Podľa všetkého si Varholíková na svoj nový život za mrežami pomaly zvyká.       

Eva Varholíková Rezešová na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť 21. augusta nadránom za volantom zrejme zaspala a zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť. Tri osoby v aute zhoreli. Jednej žene sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, ale ťažkým zraneniam dva dni po nehode podľahla v budapeštianskej nemocnici. Expertíza potvrdila, že v krvi Varholíkovej bolo v čase nehody 1,5 promile alkoholu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu