Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Násilník jej urobil dieťa: Rozstrieľala mu penis a odrezala hlavu!

Nevin Yildirimová a Nurettin Gider
Nevin Yildirimová a Nurettin Gider (Zdroj: Facebook)

ANKARA - Mladú Turkyňu opakovane znásilňoval muž, ktorý sa jej vyhrážal, že zabije jej deti (2 a 6) a priviedol ju do iného stavu. Niekoľkomesačné utrpenie vyvrcholilo ženiným vzdorom. Vzala pištoľ, odstrelila mu prirodzenie a potom mu odrezala hlavu.

Nevin Yildirimová (26) čaká v dedine Yalmac na ​​proces, pri ktorom ju majú súdiť za vraždu. Matka dvoch detí je tehotná a tvrdí, že ide o plod znásilnenia. V piatom mesiaci žiada autority, aby jej umožnili interrupciu, hoci už prekročila hranicu povolenú pre zákrok.

Yildirimová uviedla, že ju Nurettin Gider začal sexuálne napádať po tom, čo sa jej manžel odsťahoval v januári za prácou do iného mesta. Pri znásilňovaní jej držal pištoľ pri hlave a vyhrážal sa, že zabije jej deti, ak nebude ticho. Tiež ju vydieral jej nahými fotografiami, ktoré tajne spravil.

Po ôsmich mesiacoch žene rupli nervy a keď Gider preliezal múr jej domu, strelila ho a potom znova. Celkovo mu do rozkroku vypálila desať rán. Jeho odrezanú hlavu potom podľa svedkov odniesla na námestie, kde šokovaným mužom sediacim v priľahlej kaviarni povedala: "Nezahrávajte sa s mojou cťou. Toto je hlava muža, ktorý to urobil. Zachránila som svoju česť. Očistila som sa. Keby som to neurobila, mojim deťom by sa každý smial. Teraz už si to nikto nedovolí."

Za tieto slová a jej počin ju mnohé ženy v Turecku vnímajú ako hrdinku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu