Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Depresia sa skončila tragédiou: Zubárka podpálila seba aj svoje deti!

Luciana zabila seba aj svoje deti Zobraziť galériu (2)
Luciana zabila seba aj svoje deti (Zdroj: thruzt.com)

CASTRO MARIM - Istá brazílska zubárka už dlhší čas trpela depresiami. Jej problémy vyvrcholili pred niekoľkými dňami, keď sa spolu so svojimi dvoma deťmi zavrela v spálni, ktorú poliala benzínom a zapálila. Všetci traja zhoreli.

Luciana Garciová žila spolu s rodinou v Portugalsku pätnásť rokov. Nebola tam však šťastná a niekoľkokrát sa dokonca vyhrážala samovraždou. Svoje slová nedávno naplnila do bodky; na druhý svet ale so sebou zobrala aj dcéru Leticiu (†11) a syna Leonarda (†13). svoje deti.

Podľa informácií vyšetrovateľov sa štyridsaťdvaročná žena zamkla s deťmi v spálni v ich dome v meste Castro Marim. Všetko naokolo poliala benzínom a škrtla zapaľovačom. Susedia vraj počuli krik detí a potom len mohutnú explóziu.

Lucianin manžel Leonardo Gioso bol v tom čase v práci. Svoju ženu videl naposledy dve hodiny predtým, ako došlo ku tragédii. Garciovci boli medzi miestnymi obyvateľmi boli veľmi obľúbení, uviedol portál tn.cz. "To, čo sa stalo, nás úplne šokovalo. Nemôžeme tomu uveriť," povedal starosta Crystal Paulista.

 
 
 
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu