Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Matka so synom bili a znásilňovali tínedžerku, s únoscom otehotnela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pakistancriminalrecords.com)

CHICAGO - Dva roky zadržiavali únoscovia sedemnásťročnú dievčinu v nenápadnom dome v americkom štáte Illinois. Počas tejto doby ju dvadsaťštyriročný mladík pravidelne bil a znásilňoval. Mladá žena mu dokonca porodila dieťa.

Mladá Američanka bola nezvestná od roku 2010. Polícia bola bezradná; nepodarilo sa im totiž nájsť žiadne stopy, ktoré by viedli k objasneniu prípadu. Celý čas bola pritom väznená neďaleko svojho domova.

Matka so synom svoju obeť pravidelne bili a nútili k sexu. Navyše ju donútili, aby dieťa, ktoré počala s únoscom, porodila v nemocnici pod falošným menom. Tínedžerka sa pokúsila od svojich trýzniteľov niekoľkokrát utiecť. Vždy ju ale rýchlo vystopovali a prinútili vrátiť sa. "Párkrát som ju videl odchádzať z domu. Nikdy by mi ale nenapadlo, že tam bola väznená," povedal jeden zo susedov.

Dievčaťu sa nakoniec podarilo utiecť až tento týždeň, informoval portál tn.cz. Bábätko neskôr z domu vyslobodil ozbrojený SWAT tím. Dvojica teraz čelí viacerým obvineniam vrátane únosu, neoprávneného zadržiavania a týrania a znásilnenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu