Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia rodiny z kina smrti: Mŕtva dcérka (†6), ochrnutá matka a dieťa v jej brušku!

Veronica Moserová prišla pri masakri o život. Jej mama bojuje o ten svoj v nemocnici
Veronica Moserová prišla pri masakri o život. Jej mama bojuje o ten svoj v nemocnici (Zdroj: SITA)

DENVER - Strelec z Denveru pripravil minulý piatok počas polnočnej premiéry filmu Temný rytier povstal o život dvanásť ľudí. Sú medzi nimi deti, tínedžeri, otcovia aj matky. Tí šťastnejší, ktorým sa podarilo masaker v kine na predmestí Aurora prežiť, však tiež ešte nemajú vyhraté.

Jednou z nich je dvadsaťpäťročná Ashley Moserová, ktorá pri streľbe prišla o šesťročnú dcéru Veronicu. Sama leží s ťažkými zraneniami v nemocnici po tom, čo ju James Holmes strelil dvakrát do krku a raz do brucha. Mladá žena je navyše tehotná.

"Najprv nám povedali, že Ashley o dieťa prišla. Potom, že ho stále nosí pod srdcom. Je to zázrak, keď uvážime, že jej strelil do brucha," povedal brat Robert Sierra. Keď sestre spolu s ostatnými členmi rodiny v sobotu večer povedali, že Veronica je mŕtva, začala kričať, že chce umrieť.

Prognózy lekárov pre Ashley nie sú priaznivé. Podľa nich zostane od pása nadol ochrnutá. Len pred dvoma mesiacmi jej pritom na leukémiu zomrel otec (†65).

Holmesa zatkla polícia krátko po čine a umiestnila ho do samoväzby. Dnes sa má prvýkrát postaviť pred súd. Obyvatelia Denveru si v nedeľu spolu s americkým prezidentom Barackom Obamom uctili pamiatku obetí tragédie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu