Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záhadná smrť manželky (†48): Jedného z najväčších boháčov zatkli!

Rausingová pravdepodobne zomrela na predávkovanie. Jej manžela zatkli.
Rausingová pravdepodobne zomrela na predávkovanie. Jej manžela zatkli. (Zdroj: Daily Mail/Getty Images)

LONDÝN - Dediča zakladateľa spoločnosti, ktorá vyrába kartónové balenia Tetra Pak, včera v Londýne zatkli potom, čo jeho ženu objavili mŕtvu v ich byte v londýnskej štvrti Chelsea. Podľa britských médií polícia našla mŕtvu Evu Rausingovú a potom zatkla jedného z najbohatších ľudí v Británii, Hansa Kristiana Rausinga (49). Obaja mali v minulosti problémy s drogami.

Jeho otec, švédsky magnát Hans Rausing, je jedným z dvoch synov zakladateľa spoločnosti Tetra Pak a dedičom majetku v hodnote 5,4 miliardy libier. Hans Kristian Rausing patrí podľa denníka The Guardian k priateľom následníka trónu princa Charlesa.

Jeho americkú manželku našli včera mŕtvu v ich byte na Cadogan Place v exkluzívnej štvrti na západe Londýna. Policajti následne prehľadávali byt kvôli drogám. Príčina smrti Evy Rausingovej je podľa polície zatiaľ nevysvetlená.

Rausing sa so svojou ženu stretol v 80. rokoch, keď sa obaja liečili v USA zo závislosti na drogách. V roku 2008 dostali v Londýne výstrahu potom, čo u nich polícia našla heroín a crack. Majú štyri deti.

Podľa bulvárneho denníka Daily Mail je podozrenie, že Rausingová zomrela na predávkovanie drogami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu