Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevšedné zbohom slovenských celebrít: Záhradná párty so zosnulým Grečmalom (†37)!

S podnikateľom Marcelom Grečmalom sa na záhradnú párty prišla rozlúčiť aj Ivana Christová (vpravo). Zobraziť galériu (20)
S podnikateľom Marcelom Grečmalom sa na záhradnú párty prišla rozlúčiť aj Ivana Christová (vpravo).

TOMÁŠOV – Včera sa v luxusnom kaštieli v Tomášove konala posledná rozlúčka s biznismenom Marcelom Grečmalom (†37). Ten zhruba pred dvoma týždňami nečakane zahynul počas dovolenky v Grécku. Podnikateľ sa pohyboval medzi slovenskou smotánkou, a tak mu prišlo dať posledné zbohom viacero známych tvárí. Smútočný obrad sa však niesol v pomerne nezvyčajnom duchu. Priatelia na počesť zosnulého usporiadali záhradnú párty, kde boli prítomné aj jeho pozostatky.

Trúchliaci hostia sa v priestoroch luxusného kaštieľa začali schádzať už okolo jednej - teda pol hodiny pred oficiálnym začiatkom. Podnikateľovi prišli dať posledné zbohom napríklad moderátorka Erika Judínyová s partnerom Štefanom Skrúcaným, či bývalá misska Ivana Christová. Dorazili aj speváci Peter Cmorik, Ján Lehotský, Igor Kmeťo so synom Igorom a Paľo Drapák s manželkou Janette. Medzi poslednými prišiel exmoderátor Robo Beňo.

Rodina a blízki priatelia sa rozhodli dať Marcelovi posledné zbohom spôsobom, akým by to určite chcel aj on. Usporiadali mu záhradnú párty, na ktorú priviezli z Bratislavy jeho pozostatky. Kamaráti si takýmto spôsobom chceli symbolicky pripiť na jeho počesť, truhla bola situovaná v priestoroch záhrady kaštieľa. „Veľmi rád sa zabával a miloval žúry, preto ho na večnosť odprevadili takto,“ prezradil náš zdroj. V rámci rozlúčky Peter Cmorik zaspieval známu skladbu Hallelujah od Leonarda Cohena. Po skončení rozlúčky odviezli telo do bratislavského krematória.

Marcel Grečmal mal údajne už dlhšiu dobu problémy so srdcom, na čo doplatil počas pobytu pri mori. Životne dôležitý orgán mu zlyhal vo chvíli, keď skočil večer spoločne s priateľmi do vody. Podľa našich informácií ho zhruba 45 minút oživoval priateľ Gabriely Drobovej Karol Ruman. Keď prišla sanitka, podnikateľ bol ešte pri vedomí. Počas prevozu do nemocnice ale zomrel. Kamarát slovenských celebrít po sebe zanechal smútiacu rodinu, partnerku Renátu a synčeka Huga (2,5). 

Sledujte TOPKY TV: Posledná rozlúčka s Marcelom Grečmalom.

Pohreb

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu