Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Riško (3) nechcel dojesť večeru, otec ho takmer ubil na smrť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mooneyequalsmc2.com)

BRATISLAVA/KOŠICE – Ku tragédii takmer došlo v jednej z košických rodín, kde si otec (27) vybíjal zlosť na svojom len 3-ročnom synčekovi Riškovi. Bezbranného chlapca surovo hádzal po byte a bil päsťami, a to všetko len preto, že Riško nechcel dojesť večeru. O hroznom prípade informovala TV JOJ.

„Zdvihol ho, hodil o stenu, o posteľ. Potom ho chytil za ruky a bil ho hlava nehlava,“ prezradila matka chlapčeka, ktorá sa na hroznú bitku prizerala. Podľa jej slov krutému týraniu nedokázala zabrániť a dodala, že malý synček už predtým musel od otca znášať osočovanie plné vulgarizmov.

Mužovu nezastaviteľnú agresiu mala spustiť obyčajná večera, ktorú malý chlapček odmietol dojesť. Mladého otca to vytočilo do nepríčetnosti a Riška začal surovo mlátiť. Jeho bezhlavé vyčíňanie ukončil až policajný zásah, pred ktorým agresor zbabelo ušiel.

Dieťatko je teraz hospitalizované v nemocnici a mimo ohrozenia na živote. Aj keď otrasný incident našťastie neskončil tragicky, na chlapcovi pravdepodobne zanechá trvalé následky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu