Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena s SUV rozrazila závory a v plnej rýchlosti napálila do vlaku!

Hrozivá nehoda sa skončila nakoniec šťastne
Hrozivá nehoda sa skončila nakoniec šťastne (Zdroj: YouTube)

SOUTH CHARLOTTE - Americký South Charlotte zažil v nedeľu nebezpečnú a zároveň aj trochu kurióznu nehodu, pri ktorej vodička na SUV prerazila spustené závory a narazila do pohybujúceho sa vlaku. Spravodajskému kanálu News 14 Carolina sa podarilo získať unikátne zábery z bezpečnostnej kamery.

"Vôbec nedávala pozor na cestu, zlomila závoru a vrazila priamo do idúceho vlaku," uviedol dopravný inšpektor Charles Rappleyea, ktorý je šokovaný z toho, že pri nehode nebol nikto zranený.

"Bolo to ohromné ​​šťastie. Ak by došlo k nárazu trochu inak, mohlo prísť aj k úmrtiam," povedal Rappleyea, podľa ktorého išlo už o druhý incident na tomto železničnom priecestí v uplynulých dvoch mesiacoch. Pretože ale ani jedna z nehôd nemala súvislosť so samotným železničným systémom, jeho vedenie tvrdí, že s tým nemôže nič robiť.

"Musíte dávať pozor na bezpečnostné značenie a na to, čo sa deje okolo vás. Dokonca aj keď koľaje len prechádzate cez vyznačenú cestu, musíte sa rozhliadnuť. Vlaky sú dnes už veľmi tiché," dodal Rappleyea.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu