Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pohotové dievčatko (10): Na konzolu natočilo, ako ju obchytkáva úchylák!

John Fisher
John Fisher (Zdroj: edp24.co.uk)

IPSWICH - Desaťročné dievčatko z Británie chytilo ​​do pasce zvrhlého pedofila. Keď ho muž už druhýkrát začal ohmatávať, zaplo svoju hernú konzolu a natočilo ho. Inkriminované zábery potom ukázalo polícii a tá úchyláka okamžite zatkla.

John Fisher (46) sexuálne zaútočil na spomínanú dievčinu niekoľkokrát. Pred rokom na to upozornila svoju matku, tá s tým ale nič neurobila.

Keď sa však Fisher pokúsil svoj ​​čin zopakovať o rok neskôr, rozhodla sa malá školáčka vziať spravodlivosť do svojich rúk a zvrhlého muža usvedčila sama. Počas toho, ako sa na ňu štveral, nenápadne zapla svoju konzolu Nintendo DS a všetko si nahrala. Potom záznam odovzdala polícii.

Fisher bol odsúdený na tri a polroka do väzenia a v nasledujúcich desiatich rokoch sa nesmie približovať k deťom mladším ako šestnásť rokov. Jeho meno taktiež zapísali do registra sexuálnych násilníkov. Advokát odsúdeného po vyhlásení rozsudku uviedol, že "jeho klient bol aspoň natoľko čestný, že priznal, že ho priťahujú mladistvé dievčatá".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu