Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tragédia pri bazéne: Do tehotnej ženy napálilo auto, zomrela aj s dieťatkom!

Vodička stratila nad autom kontrolu Zobraziť galériu (3)
Vodička stratila nad autom kontrolu (Zdroj: WPLG)

FORT LAUDERDALE - Obrovská tragédia sa odohrala v istom hoteli na Floride. Žena v siedmom mesiaci si išla oddýchnuť do tieňa pri bazéne, keď krátko nato vletelo do areálu z ulice auto, prerazilo altánok a zabilo ju aj dieťa.

Zdesený Michael Demella bol svedkom hororovej scény, keď jeho manželku Alannu v posledný deň ich dovolenky v hoteli Riverside zabilo auto. To z ničoho nič vletelo do areálu hotela z rušnej ulice o niekoľko metrov ďalej. Šialenou rýchlosťou prešlo krovím, prerazilo dva betónové stĺpiky a altánok pri bazéne, ktorý na nastávajúcu matku spadol.

Svedkovia popísali, ako sa Michael zmohol len na výkriky "Prečo? Prečo? Prečo?" a zúfalo sa svoju ženu snažil dostať spod sutín. Márne. Učiteľka základnej školy bola na mieste mŕtva. Jej nenarodené dieťa tiež. Manžel, ktorý bol počas zrážky len o kúsok ďalej, sa z nešťastia doteraz nemôže spamätať.

"Nepočuli sme škrípanie bŕzd, nič, len veľkú explóziu. Bola to tragická nehoda," opísal svedok David Gordon incident. "Druhý deň sa mali vrátiť domov do Bostonu. Čakali chlapčeka."

Čo sa presne stalo a prečo k nehode došlo, nie je zatiaľ jasné. Vodičku auta previezli do nemocnice, kde bojuje o život. Podľa predbežného vyšetrovania vošla na obrubník a stratila kontrolu nad vozidlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu