Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čierny víkend na cestách: Pri Bratislave a na južnom Slovensku až 4 mŕtvi!

Z Octavie pri Zemnom zostal len vrak
Z Octavie pri Zemnom zostal len vrak (Zdroj: Joj)

BRATISLAVA - Slovensko má za sebou mimoriadne tragickú sobotu, pri ktorej zahynuli až štyria ľudia. Životy troch z nich vyhasli neďaleko obce Zemné, mlady vodič Audi neprežil haváriu pri Chorvátskom Grobe.

Za obrovskou tragédiou na ceste medzi obcami Zemné a Andovce bola údajne veľmi vysoká rýchlosť auta. Octavia, v ktorej sa viezli piati muži, dostala v zákrute šmyk. Narazila do stromu, prevrátila sa a skončila v priekope. Nešťastie neprežil šofér Boris (†41), päťdesiatnik Jozef, ani mladý Rudo (†20).

Martina (43) a Mira (22) previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice. Mladíka údajne vyťahovali spod vraku auta a bojuje o život. Ako uviedla Joj, pätica testovala auto, ktoré Boris plánoval kúpiť od syna novozámockého rómskeho vajdu Ruda. 

Život mladého vodiča audiny (†26), ktorý pochádza z okolia Senca, si vyžiadala druhá sobotná nehoda. Auto išlo z Chorvátskeho Grobu do Čiernej Vody.

Z neznámych príčin prešlo do protismeru, niekoľkokrát sa prevrátilo a skončilo mimo cesty. Mladík neprežil. Ako uviedli bratislavskí policajti, škoda je asi 7-tisíc eur a nehodu stále vyšetrujú. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu