Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

"Šoférovanie a Facebook nejde dokopy. Haha," napísala a zabila sa v aute!

Taylor doplatila na nepozornosť za volantom Zobraziť galériu (2)
Taylor doplatila na nepozornosť za volantom (Zdroj: msn.com)

IDAHO - Iba 18-ročná Američanka Taylor Sauerová sa neskoro večer vracala domov z univerzitného internátu v Utahu. Počas štvorhodinovej cesty každých 90 sekúnd odosielala na Facebook odkazy kamarátovi. Niekoľko sekúnd po poslednej správe v rýchlosti 128 km/h narazila do kamiónu. Bola na mieste mŕtva.

Hoci dievča vedelo, že riskuje, jeho posledná správa vyznieva ako obrovská irónia osudu. Paradoxne totiž znela: "Teraz o tom nemôžem hovoriť. Riadenie a facebookovanie naraz nie je bezpečné! Haha."

K nehode na rovnom a prehľadnom úseku diaľnice došlo v polovici januára a zdrvení rodičia sa od tej doby snažia, aby tragický príbeh ich dcéry prispel k zmene zákona, ktorý používanie mobilov a ďalších elektronických zariadení pri riadení zakáže.

Idaho totiž patrí k trinástich americkým štátom, kde tento zákon ešte nebol uvedený do platnosti. Zbytočná smrť Taylor, ktorá kvôli nepozornosti spôsobenej textovaním vletela do kamióna a vo svojom zošrotovanom aute na mieste zomrela, zjavne prebrala senát a zákon zrejme bude prijatý.

Auto po zrážke vyzerá ako kopa šrotu

Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: msn.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu