Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Vraždu ohlásila na Facebooku, potom chlapcovi (†15) rozkopala hlavu!

Victoria si svoju obeť vyhliadla na Facebooku
Victoria si svoju obeť vyhliadla na Facebooku (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Victoria Osoteku (20), ktorá brutálne skopala a dobodala pred dvoma rokmi školáka Sofyena Belamouaddena (†15), sa v Londýne postavila pred súd. Aj keď vraždu plánovala na Facebooku a v jej neprospech svedčilo viacero svedkov, porota sa nedokázala zhodnúť na vine.

V marci 2010 sa Victoria cez obedňajšiu prestávku vytratila do obchodu pre nože. Tými o pár hodín neskôr nebohého Sofyena na stanici zabila.

Deväť rán do pľúc a hrudníka. Keď sa tínedžer zosunul na zem, Victoria ho ešte kopala do hlavy, kým nevykrvácal. Všetkému sa prizerali členovia jej gangu.

Pred súdom sa Victoria obhajovala tým, že ju nevlastná matka doma neustále bila. Snažila sa v porote vyvolať ľútosť a presvedčiť ju, že vraždu spáchal niekto iný. Dokonca tvrdila, že sa gang snažila usmerniť.

Porota dlho váhala, ale nedokázala vysloviť spoločný verdikt. Súd sa teda opäť posúva o niekoľko týždňov. Z toho neustáleho odkladania je nešťastný Sofyenov otec, ktorý nechápe rozhodnutie poroty. "Som sklamaný, že ju súd neposlal za mreže za vraždu, keď v tom prípade hrala úlohu od začiatku do konca," povedal pre Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu