Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rýchlo a zbesilo: Policajt naháňal motorkára rýchlosťou 251 km/h!

Vodič uniká na motorke
Vodič uniká na motorke (Zdroj: YouTube)

ALCONBURY - Anglická polícia zverejnila časť záznamu, ktorú počas jazdy natočila služobná kamera. Zachytáva muža zákona, ako na motorke prenasleduje štyridsaťštyriročného vodiča, ktorý uniká pred ním. A to v rýchlosti 251 kilometrov za hodinu!

Nezodpovedný motocyklista kľučkoval medzi autami po trojprúdovej vozovke v Cambridgeshire vo východnom Anglicku osem minút. Nakoniec policajt Petera Clarka predbehol a zastavil.

Za svoju nebezpečnú jazdu skončil unikajúci vodič pred súdom. Tam sa obhajoval tvrdením, že je skúseným jazdcom, a že mal svoj dopravný prostriedok celý čas pevne pod kontrolou. Navyše tvrdil, že si policajnú motorku, ktorá ho prenasledovala, vôbec nevšimol.

Clarka odsúdili za nebezpečnú jazdu a taktiež mu bol odňatý vodičský preukaz na dobu osemnástich mesiacov. Okrem toho musel zaplatiť pokutu vo výške takmer 2400 eur.

"Hodnotenie neprimeranej rýchlosti na cestách nezávisí na tom, aký skúsený vodič si myslíte, že ste. Nie je to jednoducho akceptovateľné," povedal policajný strážnik Francis Crawford.

Policajná naháňačka na diaľnici

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu