Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Namiesto masáže sex: Študentky klientom treli pohlavný úd!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OLOMOUC - Zarobiť peniaze sa dá rôznym spôsobom. Istá žena z Česka najala do masážneho salónu neplnoleté dievčatá, ktoré poskytovali mužom sexuálne služby. Uzavrela s nimi dokonca písomné zmluvy!

Vrchný súd v Olomouci v pondelok potvrdil trest štyridsaťjedenročnej Hane Křeháčkovej, ktorá vo svojom zariadení zamestnávala štyri dievčatá mladšie ako osemnásť rokov. Tie na záver masáže treli mužom pohlavný úd až dokým nedošlo k vyvrcholeniu.

Peniaze za služby riaditeľka salóna rozdelila tak, že si polovicu nechala, štyridsať percent dostali mladistvé pracovníčky a desať percent dala recepčnej v podniku. Krajský súd ju za to poslal na päť rokov do väzenia a uložil peňažný trest vo výške jedného milióna korún (v prepočte približne 40 000 eur).

Vrchný súd pôvodný rozsudok síce zrušil a vyhlásil znova, trest však nezmenil. "My sme len spresnili v pôvodnom rozsudku niektoré formulácie, vinu a trest sme však potvrdili," uviedol hovorca vrchného súdu Petr Angyalossy. Křeháčková sa voči rozsudku už nemôže odvolať.

Mohlo by vás zaujať: Oživte svoj sexuálny život tantrickou masážou: Poradíme vám, ako na to!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu