Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tínedžera zabila "supertráva": Nahúlený spadol zo schodov!

David Norkett zomrel úplne zbytočne
David Norkett zomrel úplne zbytočne (Zdroj: YouTube)

NEWBURY - Sedemnásťročný David Norkett zomrel na následky poranení hlavy po tom, ako sa zrútil zo schodov. V čase tragédie bol pod vplyvom marihuany.

Školák spolu s kamarátmi kúpili drogu od dílerov na ulici v meste Newbury. Tí chlapcov varovali, "nech si nedávajú veľa, lebo je dosť silná". Ich slová sa potvrdili; zatiaľ čo Matthew a Oliver sa pod jej vplyvom len smiali a blbli, na Davidovi sa jej účinky odrazili najviac. Začal sa krčiť, vzdychať a nakoniec upadol do mdlôb. Keď sa prebral, vstal, zatackal sa a spadol zo schodiska parkovacieho domu. Jeho priatelia okamžite privolali záchranku, ktorá ho previezla do nemocnice v meste Reading. O šesť dní neskôr tínedžer podľahol zraneniam mozgu.

Koroner pred niekoľkými dňami uzavrel prípad ako nešťastnú náhodu. V správe uviedol, že najpravdepodobnejšou príčinou smrti bola "tráva". "Keby ju v ten deň nefajčil, nič by sa zrejme nestalo. Marihuana sama osebe síce Davida nezabila, ale ovplyvnila jeho správanie, a to fatálnym spôsobom," uviedol Peter Bedford.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu