Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcéru zastrelil šiestimi guľkami, pretože sa moderne obliekala!

Souzan bola pre islam príliš moderná
Souzan bola pre islam príliš moderná (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Na povrch vychádzajú stále nové informácie o prípade, ktorý sa udial v mestečku Stolzenau v Dolnom Sasku. Ali Barakat (35) tu minulý týždeň zastrelil svoju dcéru Souzan († 13). Zrejme bola na rodinné pomery až príliš moderná!

Dievčina už ďalej nedokázala znášať svojho despotického otca. Zatiaľ čo ona sa v Nemecku výborne aklimatizovala a čoskoro zapadla medzi svojich vrstovníkov, jej kurdskej rodine sa to nepáčilo. Najmä Barakat dcére všetko zakazoval, pretože jej správanie bolo podľa neho v rozpore s islamom. Aj keď ešte nebola dospelá, od tyrana sa odsťahovala.

Predavač v stánku s kebabom Souzan vylákal srdečným listom na schôdzku so sociálnymi pracovníkmi. Uzmieriť sa ale nechcel. Svoju dcéru zastrelil šiestimi guľkami. Zasiahli ju do hlavy, krku a hrudníka. Žiačka siedmej triedy padla mŕtva na zem. Páchateľ okamžite z miesta činu utiekol. Teraz po ňom pátrajú stovky policajtov.

Dievča v stredu len za účasti najbližších pochovali. Osudným sa jej pravdepodobne stalo to, že sa moderne obliekala či počúvala hudbu v mp3.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu