Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otec zabil ženu aj synčekov: Kým ich telá chladli, on si umýval auto!

Dom, v ktorom prišlo ku tragédii
Dom, v ktorom prišlo ku tragédii (Zdroj: bbc)

LONDÝN - Richard Smith (†37) z neznámych príčin zlikvidoval celú svoju rodinu; manželku Clair (†36) a dvoch synov Bena († 9) a Aarona († 1). Telá obetí nechal pohodené na schodisku a šiel si umyť auto, akoby sa nič nestalo. Keď vozidlo vyčistil, vzal si život.

Rodina pôsobila pokojným a harmonickým dojmom. Navyše sa len pred siedmimi mesiacmi do domu v Pudsey, neďaleko britského Leedsu, presťahovali a podľa slov susedov a známych sa nemohli dočkať prvých spoločných Vianoc v novom domove.

Rozum však zostáva stáť nad chladnokrvným správaním otca rodiny, ktorý si po vražde išiel do garáže v pokoji umyť auto. Nasledujúce udalosti sú však ešte podivnejšie. Nikto nevie ako, ale v dome vznikol požiar. Polícia a hasiči následne objavili už len telá celej rodiny, vrátane vraha, ktorý ležal za zabarikádovanými dverami v spálni. Polícia tvrdí, že potom, čo Richard zabil manželku a dvoch synov, usmrtil aj seba.

Susedia, priatelia, známi rodiny, ale aj ostatní obyvatelia britského mesta sú tragédiou zdrvení. Nosia k miestu nešťastia kvety, dary a zapaľujú sviečky. Nikto nechápe, prečo sa muž rozhodol takto ukončiť nielen svoj život, ale predovšetkým životy celej rodiny. "Boli perfektná rodina. Žiadne hádky medzi Richardom a Clair som nikdy nezaznamenal," vyjadril sa k tragickej udalosti vrahov bratranec.

Otec vyvraždil rodinu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu