Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šialená transka: Žene do zadku vpichla cement, takmer zomrela!

Morrisová si pravdepodobne tiež dala zväčšiť svoje pozadie Zobraziť galériu (2)
Morrisová si pravdepodobne tiež dala zväčšiť svoje pozadie (Zdroj: 11alive.com)

MIAMI - Mladý transsexuál z Floridy čelí obvineniu z toho, že do zadku istej ženy vpichol zmes, ktorá ju takmer zabila. Toxická substancia sa totiž rozšírila takmer do celého tela.

Klientka Oneal Morrisovej (30) údajne zaplatila v prepočte 524 eur za to, že jej dopomôže k väčšiemu pozadiu, po akom vždy túžila. To však ešte netušila, aký druh "zázračného" koktejlu jej samozvaná medička namieša. Zmes, ktorá obsahovala cement, olej, tmel na pneumatiky a lepidlo, ženu takmer priviedla do hrobu. Krátko po zákroku sa jej na zadku vytvorili podliatiny a pacientka taktiež začala pociťovať príznaky pneumónie.

Polícia Morrisovú zatkla a obvinila z praktizovania medicíny bez licencie a z ublíženia na zdraví. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že páchateľka bola členkou nelegálnej siete tzv. "zadkových doktorov", ktorí pôsobili po celých Spojených štátoch.

Na policajných fotografiách vidno, že Oneal, ktorá sa narodila ako muž, si pravdepodobne sama nechala zväčšiť zadok. "Ak sa rozhodnete podstúpiť nejaký lekársky zákrok, vyhľadajte lekára a zariadenie, ktoré má licenciu," upozornil seržant Bill Bamford.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu