Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Letela tisíce kilometrov za láskou z Facebooku, piati ju brutálne znásilnili!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: facenfacts.com)

LONDÝN/BRATISLAVA - Šťastná Britka (38) si myslela, že konečne našla prostredníctvom Facebooku svoju spriaznenú dušu a neváhala za ňou cestovať až do Srbska. Namiesto toho, aby sa stretla s mužom svojich snov, ju však znásilnil gang afganských prisťahovalcov.

Rande naslepo v meste Lozinca na západe Srbska nedopadlo podľa ženiných očakávaní. Prípadný milenec sa napokon vôbec neukázal, a tak si Britka zašla do baru, kde spoznala päť imigrantov, ktorí ju vylákali na odľahlé miesto a striedali sa na nej počas znásilňovania.

Statočnej obeti sa podarilo tajne vybrať svoj mobil a útočníkov nafilmovať. Polícia dúfa, že snímky pomôžu pri pátraní. "Bol to mimoriadne brutálny útok na bezbrannú ženu. Bola rozrušená po ceste do Srbska, kde sa mala stretnúť s mužom, ktorý sa neukázal. Nakoniec ju prepadol gang, ktorý ju zneužil," uviedol miestny zdroj s tým, že vynakladajú veľké úsilie na dopátranie sa k zodpovednému mužovi.

Hovorca britského ministerstva zahraničia správu o sexuálnom zneužití potvrdil a dodal, že sú pripravení poskytnúť konzulárnu pomoc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu