Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hororové znásilnenie: Feťák bodal dievčatko (10) a nútil ho k sexu!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: willpowerwithin.com)

OSTRAVA - Pred Krajským súdom v Ostrave dnes stál dvadsaťjedenročný mladík, ktorý sa tento rok v apríli pokúsil v Karvinej zabiť a znásilniť desaťročnú školáčku. Michal Parai sa k činu priznal. Už skôr polícii uviedol, že chcel dieťa predovšetkým ponížiť. Údajne tak konal pod vplyvom narkotík a spomienok na svoje vlastné sexuálne zneužitie. Podľa štátnej zástupkyne Brigity Bilíkovej sa chcel aj pomstiť.

"Neviem, prečo som to urobil. Keby som nebol pod vplyvom drog, nestalo by sa to," tvrdí. Školáčke ale nožom spôsobil vážne zranenia. Dievča bolo v ohrození života a prežilo len vďaka rýchlo poskytnutej prvej pomoci.

Štátna zástupkyňa útočníka obvinila z pokusu o vraždu dieťaťa mladšieho ako 15 rokov z obzvlášť zavrhnutiahodnej pohnútky. Vo väzení by mohol stráviť až 25 rokov. Parai mal v minulosti problémy so zákonom. Odsúdený bol raz za lúpež a krádeže. Útok na školáčku spáchal v čase, keď bol v podmienke.

Parai nebol spokojný so svojím životom. Dokončil iba základnú školu a ťažko hľadal prácu. Tvrdí, že od 15 rokov privoniava toluén. Posledných niekoľko rokov bol pod vplyvom tejto látky takmer každý deň. Nejakú dobu bol kvôli drogám aj vo výchovnom ústave.

Často prespával v lesoch v okolí Karvinej. Málo jedol a nedodržiaval hygienické návyky. "Umýval som sa raz za čas," vypovedal. Tvrdí, že ho trápili aj neutešené rodinné vzťahy. "Otca som štyri roky nevidel. O mamičku nechcem prísť," povedal policajtom pri výsluchu krátko po svojom zatknutí.

Aj koncom tohtoročného apríla sa túlal mestom a lesom v jeho okolí. Čuchali toluén. Premýšľal nad svojím životom. Vybavili sa mu i spomienky na rok starú udalosť v Havířove, kde ho neznámy muž údajne ohrozoval nožom a donútil k orálnemu sexu. Krátko na to stretol blízko oblasti, kde žijú sociálne slabší ľudia, skupinku dievčat. Vytiahol nôž a začal na nich pokrikovať. Keď sa školáčky dali na útek, rozbehol sa za nimi. Dobehol tu najmladšiu.

Niekoľkokrát školáčku bodol do chrbta a boku. Keď spadla na zem, strhol jej tepláky a nohavičky. Ďalej ju bodal a zároveň dievča aj nútil k orálnemu sexu. Takto ju trýznili asi päť minút. Z miesta odchádzal v čase, keď prišla prvá hliadka polície. Utiekol späť do lesa, kde strávil noc. Nasledujúci deň sa potom zašiel domov prezliecť. Policajti ho zatkli 30. apríla v byte jeho matky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu