Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zamilované dievčatá (†15): Chytili sa za ruky a vyskočili z 10. poschodia

Karina s Veronikou
Karina s Veronikou

BRATISLAVA/PETROHRAD - Životy dvoch mladých a krásnych dievčat vyhasli v ruskom Petrohrade. Karina a jej najlepšia kamarátka Veronika sa nevedeli zmieriť so sklamaniami v láske a rozhodli sa dobrovoľne ukončiť svoj život. Mali len 15 rokov.

Dievčatá po sebe nechali list na rozlúčku, v ktorom sa ospravedlňujú za utrpenie, ktoré svojim činom spôsobili rodičom. Vysvetľujú však, že bolesť z nešťastnej lásky nedokázali nijak prekonať. V liste sa nachádzajú aj mená dvoch chlapcov, ktorí im zlomili srdce - Dmitrij a Ruslan.

Ruslan je podľa učiteliek bezproblémový chlapec. Nemá dobré známky, ale väčšinu času trávi na tréningoch kung-fu. V škole sa vedelo, že chodí s Karinou. Zatiaľ sa nevie, kto je Dmitrij.

Obe tínedžerky pochádzali z pomerne zámožných rodín. Karina bola jedináčik a mala sa stať modelkou alebo herečkou. Rodičia Veroniky boli síce rozvedení, ale svojej dcére sa obaja naplno venovali. Podľa jej otca bola ešte 48 hodín pred tragédiou veselá a vyzerala šťastne. Čo dievčatá dohnalo k smutnému rozhodnutiu, vyšetruje polícia. O prípade informoval portál Blesku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu