Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahá a opitá: Žena sa rútila vyše 200-kilometrovou rýchlosťou!

Erin sa policajtom ukázala v Evinom rúchu
Erin sa policajtom ukázala v Evinom rúchu

CHARDON - V takomto stave by človek určite nemal sadať za volant. Povedzte to však Erin Holdsworthovej z Ohia - tej vôbec nevadilo, že riadila pod vplyvom alkoholu a navyše prakticky v Evinom rúchu.

Šialenú jazdu dvadsaťosemročnej ženy si samozrejme všimla aj policajná hliadka, ktorej ale chvíľu trvalo, kým ju dohonila. Keďže Holdsworthová odmietala zastaviť, museli jej prestreliť pneumatiky. Vodička teda nemala inú možnosť, ako odstaviť auto pri krajnici.

Policajtom padla sánka po tom, ako vystúpila z vozidla. Erin totiž na sebe nemala nič okrem tangáčov a tenisiek. Ruky mala zdvihnuté hore, čím asi chcela dať najavo, že sa vzdáva. Pri prevoze na policajnú stanicu však už taká ústretová nebola. Mužom zákona poriadne vynadala a na niektorých z nich chcela dokonca aj fyzicky zaútočiť. Tí ju však rýchlo spacifikovali.

K bizarnému incidentu došlo začiatkom októbra v okrese Geauga County. Holdsworthová čelí obvineniu z niekoľkých trestných činov vrátane jazdy pod vplyvom alkoholu, úteku pred políciou a jazdy s neplatným vodičským preukazom. Súdne pojednávanie určili 2. novembra.

Nahá a opitá za volantom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu