Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ako v stredoveku: S dcérou bojoval mečom v brnení, kým neodpadla!

Seay spôsobil dcére škaredé zranenia Zobraziť galériu (3)
Seay spôsobil dcére škaredé zranenia

YELM - O ľuďoch, ktorí sa vo voľnom čase obliekajú ako stredovekí rytieri, si zrejme pomyslíte, že sú to dáki čudáci, ktorí sú však neškodní. Ale skúste to povedať šestnásťročnej dcére Fremona Seaya.Ten ju po tom, ako ho nahnevala, vyzval na súboj, v ktorom pokračovali až dovtedy, kým dievča neodpadlo.

Polícia v okrese Thurston County dostala pred týždňom hlásenie o tom, že v dome rodiny Seayovcov "sa niečo deje". Po príchode na miesto zistili, že sa na pozemku za domom odohrával boj medzi otcom a dcérou. Muža rozzúrilo, že dievčina odišla na párty, hoci jej to zakázal. Išiel po ňu autom a priviezol ju domov.

Po návrate prikázal svojej druhej dcére, aby mu priniesla zopár prútov. Z nich potom vybral jeden, ktorým dievča bičoval na holý zadok a stehná.

"Donútil ju ľahnúť si na zem a sadol si na ňu, aby nemohla ujsť. Potom dcéru začal udierať prútom po zadku a stehnách," uviedol policajný hovorca Greg Elwin. Keď Fremon usúdil, že už stačilo, dievčaťu povedal: "Teraz, keď už máš šestnásť, môžeme bojovať." Obaja si obliekli rytiersku výzbroj a na záhrade za domom bojovali od druhej až do štvrtej hodiny ráno. Počas toho Seay uštedril dcére niekoľko rán drevenou šabľou. Tá nakoniec od vysilenia a únavy padla na zem. Po celom tele má množstvo podliatín a modrín.

Šokujúce na celej veci je aj to, že po celý čas "rytiera" povzbudzovala jeho manželka Julie, ktorá vraj na neho pokrikovala, "nech z dcéry vymláti dušu". Ženu neskôr zatkli a obvinili zo spoluúčasti na páchaní trestného činu. Jej muž čelí obvineniu z napadnutia druhého stupňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu