Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šialená matka ukŕmila dieťatko k smrti, v telíčku mu hnilo mäso!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ababycare.com)

Matka, ktorá pracuje ako zdravotná sestra liala násilím do svojho desaťmesačného dieťaťka z džbánu rozmixované potraviny všemožného druhu. Tento drastický spôsob kŕmenia mal tragické následky. Dievčatko zomrelo na zápal pľúc, ktorý bol spôsobený hnijúcimi kúskami mäsa a cereálií.

Britka Gloria Dwomohová (31) dostala za zabitie dcérky Diamond tri roky väzenia. Dievčatko zomrelo v marci po prevoze do nemocnice. Pitva ukázala, že príčinou smrti bol zápal pľúc spôsobený rozkladajúcimi sa kúsami mäsa, zemiakov a ďalších potravín, ktoré sa do nich dostali pri kŕmení.

 
Keď očividne šialená Dwomohová prestávala dojčiť a dcéru odstavovala, kŕmila ju namiesto adekvátne dojčenskej výživy rozmixovanými nariedeným bežnými potravinami. Bola úplne posadnutá váhou dieťaťa a jedlo do neho pchala násilím.

Na súde sa bránila, že ju jej matka v rodnej Ghane kŕmila úplne rovnakým spôsobom a že dievčatku rozhodne nechcela ublížiť. Diamond vraj odmietala fľašku a ona chcela, aby dostala "niečo poriadne". S takou obhajobou ale neuspela a putovala za mreže.

"To, že ste do dcéry každý deň násilím pchala jedlo, aj keď už nechcela a plakala, bolo týranie. S vedomím, že ste ju zabili, budete musieť žiť do konca života," povedal odsúdenej sudca Brian Baker.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu