Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pomsta pedofila? Vyšiel z väzenia a vyvraždil rodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/VARŠAVA - Vyšiel z väzenia, aby zavraždil svoju manželku, dcérku aj nevlastnú dcérku a nakoniec spáchal samovraždu. K mimoriadne šokujúcej rodinnej tragédii došlo v stredu v dedine Szczepankowo na severovýchode Poľska.

Polícia dnes o prípade zverejnila prvé podrobnosti, ktoré priniesol portál nasygnale.pl. Trojnásobným vrahom je muž (51), ktorý strávil vo väzení sedem mesiacov. V sobotu ho pustili z väzenia, kde si odpykával trest za týranie prvej manželky. Okrem toho muža súdili aj v ďalších dvoch prípadoch. Za sexuálne obťažovanie nevlastnej dcéry sa k nej podľa predbežného rozhodnutia súdu nemal priblížiť na menej ako 50 metrov.

Súd ho ešte 30. júna poslal za obťažovanie nevlastnej dcéry a bitie na dva roky a tri mesiace väzenia. Muž sa však odvolal, súd však jeho odvolanie prijal až 10. augusta. Práve na dnes bolo plánované vypočutie 13-ročnej dievčiny.

Muž sa však napriek zákazu opakovane objavoval pred domom a žiadal kotakt so svojou dcérkou (4), polícia však od rodiny nedostala žiadnu sťažnosť.  Polícia teraz zisťuje, ako došlo k tragédii. Políciu zalarmovala susedka, ktorá tušila, že by sa mohlo stať niečo zlé. Bohužiaľ sa ukázalo, že mala pravdu ...

V dome polícia našla štyri telá, rodičov a ich dve deti, dievčatá vo veku od štyri do 13 rokov, potvrdila policajná horovkyňa. Zvrhlík (51) skôr než spáchal samovraždu, zavraždil ženu a dve deti. Muža našli obeseného, manželku (35), dcérku a nevlastnú dcéru objavili v posteli.

V dome našli aj list na rozlúčku, ktorý obsahuje poslednú vôľu, ten mal údajne napísať páchateľ masakry. Čo je v liste okrem vôle páchateľa polícia nechce prezradiť, uviedol porál nasygnale.pl.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu