Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Charlie strávil pod vodou 20 minút a prežil!

Záchranári vynášajú Charlieho na breh Zobraziť galériu (2)
Záchranári vynášajú Charlieho na breh

WASHINGTON - Dvanásťročný chlapec zo štátu Washington prežil napriek tomu, že dvadsať minút strávil ponorený pod vodou. Na známej pláži Long Beach, kde bol minulý piatok na výlete s kamarátmi, ho stiahla obrovská vlna do Tichého oceánu.

Charlesa Ostrandera zbadal vo vode jeden z členov dobrovoľného záchranného tímu Doug Knutzen. Keď ho niesol na rukách a predával zdravotníkom, obával sa najhoršieho. "Ľudí zachraňujem už dlhé roky. Ale na toto si nikdy nezvyknem. Myslel som si, že Charlie nemá šancu," povedal.

Chlapcovi priatelia z cirkevného zboru zatiaľ stáli obďaleč a modlili sa. Po prevoze do neďalekej nemocnice sa Charlesovi podarilo obnoviť pulz. V nedeľu večer mu prestali podávať sedatíva a krátko nato prvýkrát otvoril oči. Podľa ošetrujúcich lekárov mohlo dojsť k trvalému poškodeniu mozgu, zatiaľ však tomu nič nenasvedčuje.

"Vieme o rizikách, ktoré synovi hrozia. Pod vodou bol príliš dlho. Ak sa Boh rozhodne, že ho vezme hore ku sebe, bude to dobré. Ak nás požehná a ponechá ho na zemi, bude to tiež dobré. Možno sa tu práve deje zázrak," vyhlásil Charlesov otec Chad.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu