Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodina našla fotky otca a dcéry pri sexe, udala ich!

Nicola a Andrew prekročili hranice Zobraziť galériu (4)
Nicola a Andrew prekročili hranice (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Dlho stratený otec a dcéra čelia hrozbe väzenia potom, čo prekročili hranice morálky aj zákona a stali sa z nich milenci. Polícii ich udala vlastná rodina, ktorá v telefóne dievčaťa objavila ich sexuálne fotografie.

Nicola Yatesová (26) vypátrala svojho skutočného otca Andrewa Butlera (46) prostredníctvom internetovej stránky Genes Reunited. Dvojica zistila, že žije v Birminghame iba pár ulíc od seba a po dvoch desaťročiach sa konečne stretla. Začala spolu tráviť viac času a ich vzťah prerástol do sexuálnej podoby.

V roku 2007 čelili obvineniu z incestu. Dievča dostalo 18 a otec 4 mesiace podmienečne. Napriek trestu ich pomer pokračoval ďalej až do minulého roka, kedy ich udala vlastná rodina. Nicolina mladšia sestra našla v jej telefóne obnažené fotky, ktoré ukázala matke. Tá s hrôzou spoznala svojho exmanžela. Páru hrozia až dva roky väzenia.

"Všetko je to pravda. Už len čakám na súd a chcem si ísť vlastnou cestou. Môžem úprimne povedať, že už ho nikdy, nikdy nechcem vidieť. Nechcem s ním už mať nič spoločné," dušuje sa tentokrát dievča, ktoré na sociálnej sieti odhalilo, že jeho obľúbenou zábavou je "sex, sex a ešte viac sexu".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu