Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Paroháč Paroubek: Berlusconi laškoval s jeho milenkou!

Silvio vyštartoval po Paroubkovej Petre
Silvio vyštartoval po Paroubkovej Petre

PRAHA – Bývalý český premiér Jiří Paroubek (58) prehovoril o svojej traume. Politikovi, ktorý sa s prvou manželkou rozviedol kvôli tlmočníčke Petre (33) zo Slovenska, takmer nasadil parohy taliansky premiér a známy záletník Silvio Berlusconi (74).

Berlusconi mal s Petrou Paroubkovou flirtovať v Bruseli počas zasadnutia Európskej rady. Vraj bol taký odviazaný, že mu nestačila len Paroubkova milenka a rodáčka z Nitry, ale balil zároveň aj jeho hovorkyňu. V najnovšej knihe pamätí, ktorú napísal bývalý predseda ČSSD popisuje svoje vtedajšie pocity.  V úryvku z tejto knihy, ktorej dal názov V službách republiky popisuje stretnutie s Berlusconim, ktorý momentálne čelí sexuálnemu škandálu s neplnoletou marockou tanečníčkou Ruby.

Podľa denníka Blesk sa taliansky politik nenápadne točil celý čas okolo Paroubkovej aj jeho hovorkyne. Pritom Paroubka to mohlo mrzieť o to viac, že v tom čase bol ešte oficiálne ženatý so Zuzanou, z ktorou sa rozviedol až v roku 2007. "Samozrejme som ho nezaujal ja, ale obidve mladé dámy," opísal zážitok Paroubek.Okrem tejto knihy, ktorá je o politike, sa chystá vraj Paroubek aj na celkom odlišný žáner. Už čoskoro by mohli totiž domáce gazdinky alebo gastronomickí fajnšmekri využiť pri príprave pokrmov jeho kuchársku knihu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu