Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželia zabudli na vlastný samostrel, oboch zabil!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: micksguns.com)

ISTANBUL - Turecko-nemecký manželský pár dôchodcov zabil v ich prázdninovom dome v Edremite na západe Turecka vlastný samostrel. Nainštalovali si ho na ochranu pred zlodejmi, pri príjazde na začínajúcu letnú sezónu na neho ale zabudli. Zariadenie sa aktivovalo a séria rán oboch zastrelila.

Osemdesiatročný muž pôvodom z Turecka, ktorý predtým ako inžinier pracoval v Nemecku a oženil sa tam s Nemkou, zariadenie vymyslel a zostrojil. Kontakt na spustenie streľby zaviazal pod rohožku vo vchode domu. Manželia na to však zrejme zabudli a zariadenie spustili.

Podobné prípady kurióznej smrti, ktorú si ľudia spôsobili sami neuveriteľne hlúpym spôsobom, bývajú zvyčajne navrhnuté na takzvanú medzinárodnú Darwinovu cenu. Predvlani toto ironické ocenenie dostala dvojica bankových lupičov z Belgicka, ktorá sa pri pokuse o rozbitie a vylúpenie bankového automatu sama vyhodila do vzduchu.

Konkuroval im muž, ktorý na Floride uviazol v dopravnej zápche a nutne potreboval na toaletu. Nedokázal situáciu vyriešiť inak než tým, že vybehol z auta a pri hľadaní aspoň trochu chráneného miesta preskočil rýchlo betónovú zátarasu. Neuvedomil si ale, že je na moste, a skočil z dvadsaťmetrovej výšky, čo ho stálo život.

Snáď ešte kurióznejší je prípad ženy, ktorá napriek varovaniu vošla so svojím mopedom do rozvodnenej rieky. Polícii sa ju podarilo zachrániť, ale žena zomrela potom, čo opäť skočila do rieky, aby zachránila svojho dvojkolesového miláčika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu