Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Učiteľka mala ísť so žiakmi do "trojky", vraj ju donútili

Marie Fisherová Zobraziť galériu (2)
Marie Fisherová

SPARKS - Dvojica učiteliek pôsobiacich na strednej škole v americkom štáte Nevada čelia obvineniu zo sexuálneho zneužívania troch svojich študentov. Aféry sa im nepodarilo utajiť pred svojimi nadriadenými, ktorí ich udali na polícii.

Bethyl Shepherdová (34) mala s dvojicou sedemnásťročných študentov vo svojom aute 7. apríla praktikovať "švédsku trojku". Žena však tvrdí, že "jeden z chlapcov ju k sexu donútil a ten druhý sa pozeral". V jej výpovedi sa však objavili viaceré nezrovnalosti, ktoré hovoria v jej neprospech.

Jej kolegyňa Marie Fisherová (21) je zase obvinená z toho, že udržiavala pomer so svojím pätnásťročným žiakom. Tomu mala poslať fotografiu, na ktorej bola do pol pása nahá a neskôr sa s ním niekoľkokrát vyspať. Vyšetrovateľom povedala, že "vedela, že nekoná správne, ale aj tak to urobila".

Obe ženy sa momentálne nachádzajú vo väzbe, kauciu v prípade Shepherdovej súd stanovil na 4000 dolárov (2800 eur), u Fisherovej na 7000 dolárov (5000 eur). Predstavitelia školy uviedli, že všetci ich zamestnanci budú musieť absolvovať "kurz dobrého správania", aby sa v budúcnosti predišlo podobným prípadom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu