Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hlúpy nápad: Skočil z lode a rozdal si to s krokodílom!

Krokodíl zaťal Scottovi zuby do ruky
Krokodíl zaťal Scottovi zuby do ruky

LONDÝN/BRATISLAVA - Učiteľ z britského West Sussexu zavolal riaditeľovi školy, aby si vypýtal ďalšie dni voľna, pretože ho na dovolenke pohrýzol krokodíl. Do telefónu sa mu však zabudol pochváliť, že za to môže jeho hlúpy nápad, ktorý dostal v opitosti.

Scott Brand (21) si dobrodružstvo s partiou v Zimbabwe zjavne užíval. Údajne celú cestu sa rozprávali o tom, ako premôže krokodíla. Keď sa naskytla príležitosť, rozhodol sa ju nepremeškať, pričom poldňové popíjanie pív mu dodalo odvahu. Akonáhle plaza zbadal, skočil z lode do vody a schmatol ho.

Zápas skočil v prospech 4-metrového krokodíla, ktorý mu zaťal zuby do ľavého predlaktia a mladík môže byť rád, že ešte dobre obišiel. Hoci boli štyri dni od civilizácie, po vylezení na breh si iba polial ranu vodkou a strávil na cestách ďalších šesť dní.

Keď sa vrátil do Veľkej Británie mal ruku zapálenú a opuchnutú. Previezli ho do nemocnice na ošetrenie, kde sa lekárom podarilo predísť otrave krvi.

Zamestnaci školy a žiaci boli ohromení, keď im vyrozprával svoju historku. Údajne ho odvtedy volajú Krokodíl Dundee. Nuž, hodila by sa mu možno skôr iná prezývka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu